Eerste examenuitslagen bekendgemaakt

De leerlingen van vmbo basis kader moeten nog even wachten tot woensdag 15 juni, aan alle andere examenkandidaten werd op gisteren de examenuitslag bekendgemaakt.
Een heel groot deel van de examenleerlingen kreeg het – soms is meer, soms in mindere mate – verlossende telefoontje: “Je bent geslaagd!”
Voor drie van onze 243 examenkandidaten was het juist een teleurstellende mededeling: zij zijn gezakt. Een groep leerlingen heeft nog kans van slagen door het maken van de herexamens, die tussen 13 en 24 juni plaatsvinden.
Of ze nu geslaagd blijken of niet, de leerlingen hebben al uitgebreid stilgestaan bij het afronden van de examens en de afsluiting van het jaar. Er was een kolderdag, een bijzonder feestelijk eindexamengala in het Kasteel van het Spartastadion, in privésferen wordt het slagen volop gevierd. Alle examenkandidaten kregen een vlag uitgereikt waarmee de omgeving dus GSR-paars wordt gekleurd!
Een van de extravagante bolides waarmee leerlingen naar het eindexamengala werden gebracht.