“De sfeer tussen de collega’s is goed,
iedereen is vriendelijk, heel belangstellend.
De collegialiteit is heel groot!”

Jij en GSR, een goede match?

Wat vind jij belangrijk als werker in het onderwijs? Matcht jouw persoonlijke visie met onze school? Je ontdekt het op deze pagina. Lees de vijf matchpunten eens door. We zijn benieuwd of jij je herkent in onze school. Zo ja, solliciteer dan op een openstaande vacature of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Liever direct de vacatures zien?
Vacatures »

Matchpunt 1: basis

GSR is een school voor en door christenen. Als schoolgemeenschap delen we het geloof en leren en leven bij een open Bijbel. Vanuit die overtuiging helpen we leerlingen om kennis op te doen, vaardigheden te ontwikkelen, talenten te ontplooien en oog te krijgen voor de wereld om ons heen. Zo vormen we een brug naar een vervolgopleiding én een toekomstige plek in de samenleving.

Matchpunt 2: organisatie

Bij onze vestigingen in Rotterdam en Rijswijk werken zo’n 120 docenten. Zij zijn verdeeld in zes teams met ieder een afdelingsleider. We houden van korte lijnen en open communiceren met de driehoofdige directie bestaande uit de bestuurder, directeur onderwijs en manager bedrijfsvoering. Om ervoor te zorgen dat jij je kunt focussen op lesgeven, is er een Team Support, Team Facilitair en een aantal stafmedewerkers. Het Team Leerlingondersteuning coördineert extra (studie)begeleiding en decanaat.

Matchpunt 3: ontwikkeling

Klinkt mooi toch: de GSR is een lerende organisatie. We laten het niet bij deze fraaie woorden, maar maken concreet werk van jouw ontwikkeling én die van ons onderwijs. Zo is er een programma voor startende docenten, een opleidingsschool en zijn we steeds samen aan de slag met de professionalisering van medewerkers, zowel de onderwijzende als ondersteunende collega’s.

Matchpunt 4: schoolklimaat

Ons schoolklimaat is open, gezellig, levendig en warm. Dat voel je direct bij binnenkomst. Er is veel betrokkenheid op elkaar, in lief en leed. We horen vaak dat mensen dat bij binnenkomst al voelen. Benieuwd of jij dat ook ervaart! De sfeer wordt ook sterk bepaald door onze kernwaarden. Die hebben we niet opgesteld omdat het zo hoort, maar omdat ze vertellen wie we zijn en waar we voor staan. We vinden ze zo belangrijk dat we ze als vijfde en laatste matchpunt met je delen.

Matchpunt 5: kernwaarden

Nieuwsgierigheid: Onderwijs is een ontdekkingsreis en tijdens die tocht staan we samen open voor vernieuwing. We dagen elkaar uit om op zoek te gaan naar kennis, talenten, vaardigheden en wijsheid. Onderweg genieten we vol verwondering van alle moois dat God de wereld in de schepping heeft gegeven. Resultaat: Elkaar inspireren tot goede prestaties, dat laat talenten bloeien. Daarom zetten we ons volledig in voor goede lessen waarin iedereen op het eigen niveau het maximale leert. Optimale resultaten horen daarbij, net als een geoliede schoolorganisatie. Geloof delen: Elke schooldag spreken wij met elkaar over God. Luisteren eerbiedig naar de bijbel en leren met elkaar wat christen-zijn inhoudt in de samenleving en de wereld. Ook op school leven we in afhankelijkheid van God en dat spreken we uit in onze gebeden. Liefde: Gods liefde voor ons geven we door! We hebben oog voor elkaars belangen, scheppen onderling een veilig en eerlijk klimaat, hebben hart voor de ander en staan klaar voor elkaar. Vanuit Gods genade zoeken we naar vergeving, altijd.

En, hebben we een match?

Matchen de punten hierboven deels of helemaal met jouw overtuiging? Wil jij bijdragen aan de doelen van onze school? Kijk dan naar de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.
Ga jij graag voor een persoonlijke kennismaking? Dat kan ook! Je bent meer dan welkom op de GSR!

Aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan door een mail te sturen naar sollicitatie@gsr.nl. Vermeld in je mail wat voor functie of traject je ambieert.