GSR. Dé christelijke middelbare school in Rotterdam en Rijswijk

Zit je in groep 8 van de basisschool en zoek je een christelijke middelbare school? Welkom op de GSR in Rotterdam en Rijswijk! Hier mag je zijn wie je bent en… worden wie je wilt! Jij bent uniek, samen kijken we wat jij nodig hebt om te bloeien, te groeien en te leren.

Dat woordje ‘christelijke’ in de tekst hierboven is niet zomaar een etiket. Nee, onze school heeft een uitgesproken eigen identiteit. Dat zie je aan onze kernwaarden, woorden die bepalen waar we voor staan: nieuwsgierigheid, resultaat, geloof delen en liefde. Ons geloof leeft en dat merk je iedere schooldag. We hebben hart voor elkaar en bieden ruimte om te leren van fouten. Tegelijk zijn we ambitieus, we halen het beste uit elkaar en durven grenzen te verleggen.

Waarom we doen wat we doen (onze missie)? We helpen jou en andere leerlingen om kennis (leren) en vaardigheden (kunnen) te ontwikkelen en je eigen talenten te ontdekken en ontplooien, in een veilige omgeving. Dat vormt je als mens, maar ook als christen. De school en je ouders werken nauw samen, want die willen allebei dat jij betekenis hebt in de samenleving, vandaag en morgen!

Oh ja, en op de GSR praten leerlingen gewoon mee in de MR (Medezeggenschapsraad). Net als medewerkers en ouders.

Meer informatie over onze schoolvereniging vind je hier.
Nieuwsgierig naar onze kernwaarden? Je leest hier over onze missie, visie en kernwaarden.