Rijswijk

Zit je in groep 8 van de basisschool en zoek je een christelijke middelbare school? Welkom op de GSR in Rijswijk! Hier mag je zijn wie je bent en… worden wie je wilt! Jij bent uniek, samen kijken we wat jij nodig hebt om te bloeien, te groeien en te leren.

Dat woordje ‘christelijke’ in de tekst hierboven is niet zomaar een etiket. Nee, onze school heeft een uitgesproken eigen identiteit. Ons geloof leeft en dat merk je iedere schooldag, we starten bijvoorbeeld iedere dag met een dagopening.

We helpen jou en andere leerlingen om kennis en vaardigheden te ontwikkelen en je eigen talenten te ontdekken en ontplooien, in een veilige omgeving. Dat vormt je als mens, maar ook als christen. De school en je ouders werken nauw samen, want die willen allebei dat jij betekenis hebt in de samenleving, vandaag en morgen!

Onze school is lekker klein. Daardoor leer je iedereen heel snel kennen. Zo voelt het meteen vertrouwd. Het maakt niet uit wie je bent en waar je vandaan komt. Geloven in God vinden we heel belangrijk, dat doet iedereen hier. Samen ontdekken we waar jij goed in bent.

Voor de bovenbouw havo/vwo kun je later naar de GSR Rotterdam of naar een andere middelbare school. Kom je met de fiets of het OV? Maakt niet uit, we zijn goed bereikbaar!