Overstappen naar het onderwijs?

Ontdek het GSR-traject voor zij-instromers

Denk je wel eens na om vanuit je huidige werk over te stappen naar een baan als docent? En heb je een voorkeur voor (voortgezet) onderwijs dat aansluit bij je christelijke levensovertuiging? De GSR heeft een solide traject voor zij-instromers! Heb jij een hbo- of wo-opleiding en passende werkervaring? Lees dan verder!

In het zij-instroomtraject van GSR kom je in dienst en ga je meteen voor de klas. Natuurlijk met begeleiding van een ervaren collega, je staat er niet alleen voor. Ondertussen volg je een opleiding die vergoed wordt door de overheid. In twee jaar kun je de bevoegdheid tot docent halen.

Voorwaarde is dat we een vacature hebben voor het vak waarin jij les wilt geven. Of dat er op termijn een plek vrij komt. Heb je concrete interesse in een lesgebied of gewoon een praktische vraag? Stuur een mail naar sollicitatie@gsr.nl of bel onze supportafdeling, 010-2862930. We komen graag in contact met jou!

Tip: lees ook de informatie over de (overheids)voorwaarden om in aanmerking te komen voor een zij-instroomtraject. Je vindt hier meer informatie.