GSR. Dé christelijke middelbare school in Rotterdam en Rijswijk

Op zoek naar een christelijke middelbare school voor je dochter of zoon? Welkom op de GSR in Rotterdam en Rijswijk! Hier mag elke leerling zichzelf zijn en worden wie hij of zij wil. Ieder mens is uniek en samen met jou als ouder kijken we wat je kind nodig heeft om te bloeien, te groeien en te leren.

Het woord ‘christelijke’ in de tekst hierboven is niet zomaar een etiket, daar zit meer achter. Onze school heeft een eigen identiteit en dat zie je aan onze kernwaarden, woorden die bepalen waar we voor staan: nieuwsgierigheid, resultaat, geloof delen en liefde. Ons geloof leeft en dat merken leerlingen iedere schooldag. We hebben hart voor elkaar en bieden ruimte om te leren van fouten. Tegelijk zijn we ambitieus, we halen het beste uit leerlingen en onszelf. Natuurlijk in nauwe samenwerking met jou als ouder, want we willen allebei dat je zoon of dochter van betekenis is voor de samenleving, vandaag en morgen!

Maak kennis met onze school!

Er zijn drie manieren waarop ouders én leerlingen van groep 8 kunnen kennismaken met de GSR:

Door deze te bezoeken ontdek je onze school en ervaar je de sfeer!

Zorg voor leerlingen

Iedere leerling heeft eigen talenten, mogelijkheden, maar soms ook beperkingen. Het is goed om te weten dat de GSR leerlingen individueel ondersteunt en support geeft. Hoe we dat doen in Rotterdam? Dat lees je hier! En hoe we dat doen in Rijswijk, dat lees je hier.