Netwerkbijeenkomst van het Praktijk Gerichte Programma van het VMBO

Op 2 april organiseren we een Netwerkbijeenkomst van het Praktijk Gerichte Programma van het VMBO. Dit schooljaar zijn er veel leerlingen enthousiast aan het werk gegaan met hun projecten en die worden tijdens deze bijeenkomst getoond. 
U bent ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen als u een mogelijke samenwerking ziet tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Misschien heeft u voor volgend schooljaar een geschikte opdracht voor onze leerlingen. Meer informatie hierover leest u hier.
Programma
15.30 uur Inloop
16.00 uur Opening
16.20 uur Presentaties
17.30 uur Netwerkborrel
18.00 uur Afsluiting
Locatie: GSR Rotterdam, Almeria-erf 8 Rotterdam.
Aanmelden voor de Netwerkbijeenkomst op 2 april kan via: pgp@gsr.nl.