Opening van het schooljaar

Op maandagavond 21 augustus willen we met leerlingen, ouders en personeel gezamenlijk het nieuwe schooljaar met elkaar openen. Samen starten, in afhankelijkheid van God. Kennismaken, want misschien ga je dit jaar wel voor het eerst naar de GSR. Of misschien wel opnieuw, welke docenten krijg ik dit jaar?

Leerlingen, ouders en personeelsleden komen bij elkaar om elkaar te ontmoeten, met elkaar God te aanbidden en een zegen te vragen over het nieuwe schooljaar. We organiseren twee jaaropeningen: voor elke locatie één. We nodigen je/jullie van harte uit!

Jaaropening locatie Rijswijk

Je bent van harte welkom in de Morgensterkerk in Den Haag (Genemuidenstraat 212, 2545 NZ Den Haag). Vanaf 19.00 uur is het inloop, om 19.30 uur start het programma en ongeveer 21.00 uur sluiten we met elkaar af.

Achter het kerkgebouw vind je een (afgesloten) fietsenstalling. Parkeerplaatsen voor de auto zijn eveneens achter de kerk en ook rondom het gebouw. De kerk is goed bereikbaar met bus en tram.

Jaaropening locatie Rotterdam

Je bent van harte welkom in de Maranathakerk in Rotterdam (Hillevliet 116, 3074 KD Rotterdam). Vanaf 19.00 uur is het inloop, om 19.30 uur start het programma en ongeveer 21.00 uur sluiten we met elkaar af.

De Maranathakerk is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan in de Parkeergarage Boulevard Zuid (Polderstraat 10, Rotterdam).