Jouw plek, jóuw school!

Als het leven een reis is, is jouw middelbareschooltijd een superleuke etappe! Die bepaalt namelijk voor een deel je toekomst. Kies daarom niet zomaar een school, maar zoek een school die jouw plek is, bijvoorbeeld bij de GSR in Rotterdam en Rijswijk.

Hoe kan ik dat zelf ervaren?

Je kunt op veel manieren onze school bezoeken, maar een van de leuke manieren is ons Open Huis. Je loopt door de school, je spreekt docenten en leerlingen aan en je doet leuke opdrachten. Zo ervaar je de manier waarop we samen school zijn. Het Open Huis is bestemd voor jou, je klasgenoten én je ouders.

Onze Open Huizen van beide locaties zijn inmiddels geweest op 19 en 26 januari jl.

De GSR?

Een christelijke middelbare school waar je mag je zijn wie je bent en… worden wie je wilt! Jij bent uniek, samen kijken we wat jij nodig hebt om te bloeien, te groeien en te leren. Dat ‘christelijke’ is niet zomaar een etiket. Op onze school geloven we ergens in. In God natuurlijk, maar ook in het delen van Zijn liefde. We hebben hart voor elkaar en bieden ruimte om te leren van fouten. Tegelijk zijn we ambitieus, we halen het beste uit elkaar en durven grenzen te verleggen. Oh ja, we zijn ook een heel gezellige school!