Hé Groep-8’er, welkom aan boord bij de GSR!

Als het leven een reis is, is jouw middelbareschooltijd een superbelangrijke etappe! Die bepaalt namelijk voor een deel je toekomst. Kies daarom niet zomaar een school, maar steek goed je licht op, bijvoorbeeld bij de GSR in Rotterdam en Rijswijk.

De GSR?

Een christelijke middelbare school waar je mag je zijn wie je bent en… worden wie je wilt! Jij bent uniek, samen kijken we wat jij nodig hebt om te bloeien, te groeien en te leren. Dat ‘christelijke’ is niet zomaar een etiket. Op onze school geloven we ergens in. In God natuurlijk, maar ook in het delen van Zijn liefde. We hebben hart voor elkaar en bieden ruimte om te leren van fouten. Tegelijk zijn we ambitieus, we halen het beste uit elkaar en durven grenzen te verleggen. Oh ja, we zijn ook een heel gezellige school!

Oké, hoe kan ik dat zelf ervaren?

De leukste manier om de GSR te beleven is tijdens ons (online) Open Huis. In een virtuele omgeving loop je door de school, spreek je docenten en leerlingen aan en je volgt presentaties. Zo ervaar je de manier waarop we samen school zijn. Het online Open Huis is bestemd voor jou én je ouders. Dit zijn de data:

Online Open Huis Rotterdam

Het Open Huis van de GSR Rotterdam is terug te kijken.

Online Open Huis Rijswijk

Het Open Huis van de GSR Rijswijk is terug te kijken.