Hé Groep-8’er, welkom aan boord bij de GSR!

Als het leven een reis is, is jouw middelbareschooltijd een superbelangrijke etappe! Die bepaalt namelijk voor een deel je toekomst. Kies daarom niet zomaar een school, maar steek goed je licht op, bijvoorbeeld bij de GSR in Rotterdam en Rijswijk.

De GSR?

Een christelijke middelbare school waar je mag je zijn wie je bent en… worden wie je wilt! Jij bent uniek, samen kijken we wat jij nodig hebt om te bloeien, te groeien en te leren. Dat ‘christelijke’ is niet zomaar een etiket. Op onze school geloven we ergens in. In God natuurlijk, maar ook in het delen van Zijn liefde. We hebben hart voor elkaar en bieden ruimte om te leren van fouten. Tegelijk zijn we ambitieus, we halen het beste uit elkaar en durven grenzen te verleggen. Oh ja, we zijn ook een heel gezellige school!

Oké, hoe kan ik dat zelf ervaren?

De leukste manier om de GSR te beleven is tijdens ons Open Huis. Je loopt door de school, je spreekt docenten en leerlingen aan en je volgt presentaties. Zo ervaar je de manier waarop we samen school zijn. Het Open Huis is bestemd voor jou én je ouders.

Wanneer?

In januari 2024 organiseren we voor onze locatie in Rotterdam en Rijswijk weer een nieuw Open Huis. Alle informatie volgt op onze website.