Agenda

Olympic Moves


Na een sportieve strijd op het gebied van volleybal, voetbal, korfbal en hockey bij Olympic Moves kwam ons jongens-volleybalteam aan de top. Zij mogen door naar de landelijke finale op 9 juni in Amsterdam!

Kijk voor foto's van dit evenement in het fotoalbum op onze website.


Goethe-Zertifikat


Elk jaar krijgen alle leerlingen uit het derde en vierde leerjaar met het vak Duits in hun profiel, de kans zich naast de reguliere lessen in te zetten voor het behalen van een extra certificaat, het Goethe-Zertifikat. Met dit certificaat kunnen zij hun extra inzet en vaardigheden aantonen.
Binnenkort zijn de examens in schrijven, lezen, luisteren en spreken op verschillende niveaus. Concentratie, de voorbereidingen zijn in volle gang!

 

 

 


... LOADING ...
 
 

Projectweek/Oogstweek

In een Projectweek/Oogstweek is er naast de reguliere lessen extra ruimte voor excursies, gastlessen, creatieve workshops en vakoverstijgende projecten. In deze week wordt de geleerde 'theorie' toegepast in de praktijk (zie fotoslide).

Onze leerlingen bezoeken deze week o.a. Boijmans Van Beuningen, Blijdorp, het Natuurhistorisch Museum of zijn bezig met hun maatschappelijke stages.Grote Avonden

Grote Avond in Theater Zuidplein!

Leerlingen en personeel hebben alle bezoekers 4 avonden lang een spektakel van divers talent bezorgd.

En wát een talenten hebben we op school!

Supertrots zijn we (alweer!).

 

Inspirerend onderwijs

voor en door christenen